ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΗΚΟΪΑ │ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
17/11/2022

Δράσεις Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για την Ακοή

Έρευνα που διεξάχθηκε από το ινστιτούτο ανάλυσης YouGov έδειξε ότι για το 2022, μόλις 1 στους 10 ανθρώπους θα ελέγξουν την Ακοή τους ενώ αντίθετα 1 στους 3 την όρασή τους.

Η Akoustica Medica με γνώμονα την Υγεία και τα οφέλη που παρέχει στην ζωή μας η καλή ακοή , είναι δίπλα σε κάθε συνάνθρωπo προσφέροντάς του δωρεάν αξιολογήσεις ακοής! Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργανώνει, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την Υγεία για την Ακοή και τις συνέπειες της βαρηκοΐας που δεν αντιμετωπίζεται.

Με σύμμαχο την Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή, την συμμετοχή ΩΡΛ ιατρών και των Ειδικών Ακοοπροθετιστών μας για τον μήνα Φεβρουάριο, συμμετείχαμε σε εκδηλώσεις ακουστικής αξιολόγησης που οργανώθηκαν στα ΚΑΠΗ των Δήμων Αμαρουσίου, Νέας Ερυθραίας, Αργυρούπολης και Νίκαιας.

Περισσότεροι από 180 άνθρωποι έκαναν σύντομες αξιολογήσεις στην Ακοή και είχαν την ευκαιρία ,να συζητήσουν για θέματα σχετικά με την Ακοή με τους Ειδικούς μας.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να ακούσουν καλύτερα!

Για τον προγραμματισμό, δωρεάν δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ακοή σε ομάδες ανθρώπων που συμμετέχετε, όπως συλλόγους, ΚΑΠΗ, εκκλησίες κλπ, καλέστε στο 2103214463 (υπεύθυνη κα. Ναταλία Χαλαμανδάρη).