Δελτίο Τύπου : Το Δώρο της Akoustica Medica προς το Προσωπικό που εργάζεται στις Δομές Υγείας της χώρας!
21/05/2021
Πανελλαδική Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή: Οι δράσεις της Akoustica Medica για το 2021
22/03/2022

Δελτίο Τύπου : Δώρο Ακοής από την Akoustica Medica!

Δελτίο Τύπου Αθήνα Οκτώβριος 2021

Δώρο Ακοής από την Akoustica Medica!

Η Akoustica Medica πρόσφερε δωρεάν ένα ζευγάρι σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας Oticon MORE στον κο Ανδρέα Χατζηγεωργίου , 25 ετών! Μέσω του Ανταποδοτικού Προγράμματος της Εκστρατείας για Καλύτερη Ακοή ήταν ο τυχερός αποδέκτης της δωρεάς! Μετά τη μεγάλη δωρεά που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του χρόνου και είχε ως αποδέκτες πέντε τυχερούς υγειονομικούς ήρθε η σειρά του Ανδρέα να παραλάβει το δώρο της ακοής.

‘Ευχαριστώ την Akoustica Medica και τον Ειδικό Ακοοπροθετιστή κο Δημήτρη Διαχούτη. Αισθάνομαι ότι η ζωή μου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ακούω πάρα πολύ καλά με τα καινούρια ακουστικά. Με τα παλιά ήταν σαν να είχα ένα πάρα πολύ παλιό αυτοκίνητο και τώρα είναι σαν να έχω ένα αυτοκίνητο από το μέλλον’ δήλωσε ο Ανδρέας.

Παράλληλα, η μητέρα του πραγματικά συγκινημένη μας είπε: ‘Ο Ανδρέας είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και μέχρι τώρα δεν είχε την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με παιδιά της ηλικίας του γιατί δεν ακούει καλά. Εύχομαι τώρα που θα ακούει να βρει μία δουλειά γιατί δίνει και την ψυχή του σε ότι ασχοληθεί και πλέον δεν θα φοβάμαι να μην ακούει ο Ανδρέας και να ρωτάει ξανά και ξανά τι είπες’.

Από την μεριά του ο Ειδικός μας κος Διαχούτης δήλωσε: ‘Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το συναίσθημα ήταν απίστευτο! Ένιωσα ότι βοηθώ έναν άνθρωπο να αλλάξει ριζικά την ζωή του. Βοηθήσαμε την μητέρα του με χίλια δυο προβλήματα να νιώσει ότι ο γιος της μπορεί να είναι ενεργός να συμμετέχει, να μπορεί να εργαστεί χωρίς πρόβλημα. Να ζήσει την ζωή που του αξίζει.’

Λίγα λόγια για την Εκστρατεία

Η Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή είναι μία πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε με τρεις απλούς στόχους:

  1. Να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με την Υγεία της ακοής καθώς και για τις συνέπειες της βαρηκοΐας που δεν αντιμετωπίζεται.
  2. Να παρέχει δωρεάν αξιολογήσεις ακοής καθώς και δοκιμής σύγχρονων λύσεων ακοής. Όλα τα κέντρα ακοής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρέχουν δωρεάν αξιολόγηση και δοκιμή με προτεραιότητα στους ανθρώπους άνω των 60 ετών.
  3. Να προσφέρει δωρεάν ακουστικά βαρηκοΐας σε ανθρώπους που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν μέσω του Ανταποδοτικού Προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Παγκόσμια Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή μπορείτε να βρείτε στο www.campaignforbetterhearing.gr

Μπορείτε να γίνετε και εσείς αρωγοί στην Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή

Στόχος της Εκστρατείας είναι να ενθαρρύνουμε όλους τους ανθρώπους, από την ηλικία των 60 ετών, να κάνουν μία πρώτη αξιολόγηση ακοής προκειμένου να παρακολουθούν την υγεία της ακοής τους και να εντάξουν τον Ετήσιο Έλεγχο της ακοής τους από τον ΩΡΛ γιατρό, στην ατζέντα της Υγείας τους.

Με κάθε ολοκληρωμένο έλεγχο που πραγματοποιούμε στα Κέντρα Ακοής, βοηθάτε να ενισχύσουμε το Ανταποδοτικός Πρόγραμμα της Εκστρατείας έτσι ώστε  να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να λάβουν το Δώρο της Ακοής.

Καλέστε στο 210 3214463 για περισσότερες πληροφορίες για να προγραμματίσετε τη δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ραντεβού στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.akousticamedica.gr/kleiste-ena-rantevou/