Το Δώρο της Akoustica Medica προς το Προσωπικό που εργάζεται στις Δομές Υγείας της χώρας!
19/01/2021
Δελτίο Τύπου : Δώρο Ακοής από την Akoustica Medica!
15/10/2021

Δελτίο Τύπου : Το Δώρο της Akoustica Medica προς το Προσωπικό που εργάζεται στις Δομές Υγείας της χώρας!

Δελτίο Τύπου Αθήνα Μάιος 2021

Το Δώρο της Akoustica Medica

προς το Προσωπικό που εργάζεται στις Δομές Υγείας της χώρας!

Η Akoustica Medica μέσω της Εκστρατείας για Καλύτερη Ακοή πρόσφερε το δώρο της Ακοής κληρώνοντας τέσσερα ζευγάρια ακουστικών βαρηκοΐας με αποδέκτες γιατρούς, νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό που εργάζονται στις δομές υγείας της χώρας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε προς τους σύγχρονους ήρωες του 2020! Τους ευχόμαστε Υγεία και Καλή Ακοή και να απολαμβάνουν όλες τις στιγμές επικοινωνίας!

Λίγα λόγια για τους τυχερούς!

Ι. Καββαδίας , ειδικευόμενος γιατρός,  είναι ένας νέος επιστήμονας που από πολύ μικρή ηλικία είχε διαγνωστεί με βαρηκοΐα και είναι χρήστης ακουστικών βαρηκοΐας εδώ και  πάρα πολλά χρόνια. ‘Η δωρεά ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή για εμένα. Οι δυνατότητες που σου παρέχουν τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και η ασφάλεια που σου παρέχουν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ενδοιασμοί ώστε να μην αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να στερήσει σημαντικές στιγμές της καθημερινότητά σου!’

Χ. Σάτκα, διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ – ‘Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπιζα με την ακοή μου ήταν να μου μιλάει ο συνομιλητής μου  και εγώ να μην ακούω ή να μην καταλαβαίνω τι μου λέει.

Αυτό που συμβουλεύω όσους έχουν βαρηκοΐα και δεν έχουν κάνει κάτι για να την αντιμετωπίσουν, είναι να μην καθυστερούν άλλο. Μία επίσκεψη στην Akoustica Medica μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή. Όπως την άλλαξε και σε εμένα!’

Π. Αντωνοπούλου, νοσηλεύτρια νοσοκομείο Σωτηρία – ‘Η εμπειρία που είχα στην Akoustica Medica είναι πραγματικά μοναδική και αν το ήξερα όλο αυτό, σίγουρα θα το είχα κάνει νωρίτερα. Η συμβουλή μου σε όλους τους ανθρώπους με βαρηκοΐα είναι να μην το αφήνουν, η βοήθεια που θα πάρουν από τα ακουστικά είναι όχι μόνο πρακτική δηλαδή θα ακούνε, αλλά θα τους τονώσει και την αυτοπεποίθηση για να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις΄.

Μ. Κυφωνίδου, διοικητικός υπάλληλος νοσ. ΑΧΕΠΑ – ‘Ειδικά αυτή τη περίοδο η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζω στην επικοινωνία είναι εξαιτίας της μάσκας που φοράμε! Θα συμβούλευα τους ανθρώπους με δυσκολία ακοής να φορέσουν ακουστικά καθώς θα έχουν και άνεση στην επικοινωνία και καλύτερη ποιότητα ζωής!’

Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή

H Akoustica Medica μέλος της Audika Group, είναι το επόμενο μέλος του ομίλου που στο 2021 συμμετέχει ενεργά στη Παγκόσμια Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή. Η Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή είναι μία πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε με τρεις απλούς στόχους:

  1. Να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με την Υγεία της ακοής καθώς και για τις συνέπειες της βαρηκοΐας που δεν αντιμετωπίζεται.
  2. Να παρέχει δωρεάν αξιολογήσεις ακοής καθώς και δοκιμής σύγχρονων λύσεων ακοής. Όλα τα κέντρα ακοής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρέχουν δωρεάν αξιολόγηση και δοκιμή με προτεραιότητα στους ανθρώπους άνω των 60 ετών.
  3. Να προσφέρει δωρεάν ακουστικά βαρηκοΐας σε ανθρώπους που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν μέσω του Ανταποδοτικού Προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Παγκόσμια Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή μπορείτε να βρείτε στο www.campaignforbetterhearing.gr

Δώρο Ακοής

Οι τυχεροί Υγειονομικοί είναι:

Κος Αλέξανδρος Καββαδίας Ειδικευόμενος γιατρός στο Τζάνειο

Κα Παναγιώτα Αντωνοπούλου Νοσηλεύτρια στο Σωτηρία

Κα Χριστίνα Σακκά Διοικητικός Υπάλληλος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Κα Μαρία Κυφωνίδου Διοικητικός Υπάλληλος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

 

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/akousticamedica και να δείτε τις ιστορίες των ανθρώπων όπως τις μοιράστηκαν μαζί μας.

Ο Γενικός Διευθυντής κος Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε ‘Στην Akoustica Medica από την πρώτη στιγμή της πανδημίας πρώτο μας μέλημα ήταν ο Άνθρωπος. Έτσι τον Απρίλιο του 2020 ενεργοποιήσαμε το πρόγραμμα δωρεάν μπαταριών για όλους τους βαρήκοους συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να προμηθευτούν τις μπαταρίες τους. Ήταν η περίοδος με το αυστηρό Lockdown στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η προμήθεια των μπαταριών για να μπορούν να έχουν λειτουργικά τα ακουστικά τους ήταν ένα μεγάλο ζητούμενο για όλους τους χρήστες ακουστικών. Το πρόγραμμα αυτό είχε τρομερή ανταπόκριση από χρήστες ακουστικών σε όλη τη χώρα και τα σχόλια που λάβαμε από τους ανθρώπους που έλαβαν τις δωρεάν μπαταρίες ήταν πραγματικά συγκινητικά.

Ένα χρόνο μετά  είμαστε χαρούμενοι που προσφέραμε σε τέσσερις ανθρώπους το δώρο της Ακοής. Αναγνωρίζουμε όλοι μας τον αγώνα που έδωσαν και που συνεχίζουν και δίνουν καθημερινά οι άνθρωποι  που εργάζονται στις δομές Υγείας της χώρας έτσι ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να επιστρέφουν υγιείς στους αγαπημένους τους ανθρώπους. Για εμάς η χαρά που προσφέραμε μέσω της Καλύτερης Ακοής είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσαμε να έχουμε.’

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη marketing κα Δήμητρα Ζαμπάρα στο 210 3214463.