Πανελλαδική Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή: Οι δράσεις της Akoustica Medica για το 2021
22/03/2022
ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΗΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΙΚΑΙΑΣ)
03/08/2022

Δελτίο Τύπου: Δώρο Ακοής από την Akoustica Medica!

Δελτίο Τύπου Αθήνα Ιούλιος 2022

Δώρο Ακοής από την Akoustica Medica!

Ο κύριος Πέτρος Λευκοφρύδης, πριν από αρκετά χρόνια, είχε ένα ατύχημα που του επηρέασε την ακοή και αφού επισκέφθηκε ΩΡΛ γιατρό, διαγνώστηκε ότι πάσχει από βαρηκοΐα. Καθημερινά ερχόταν αντιμέτωπος με όλα τα προβλήματα που συναντάει κάποιος με δυσκολία ακοής, όπως το αίσθημα της ντροπής, της απομόνωσης και του εκνευρισμού.

Θέλοντας να βρει λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα, το 2015 επισκέφθηκε το Κέντρο Ακοής της AKOUSTICA MEDICA στην Ομόνοια και αφού έγινε ο απαραίτητος έλεγχος από ειδικό του Κέντρου έφτιαξε εξατομικευμένα ακουστικά βαρηκοΐας, τα όποια χρησιμοποιούσε στην καθημερινότητά του με απόλυτη άνεση.
Στις πυρκαγιές της 5ης Αυγούστου 2021 στην Εύβοια, τα ακουστικά του καταστράφηκαν. Θέλοντας να ακούσει ξανά καλά, επισκέφθηκε και πάλι το Κέντρο Ακοής Ομόνοιας. Στην συζήτηση που είχε με την ειδική ακοοπροθετίστρια κυρία Θεοδώρα Ντορίνα Μαλανδρή, αναφέροντας την περιπέτεια του και την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει, τον ένταξε στο Ανταποδοτικό Πρόγραμμα της Εκστρατείας για Καλύτερη Ακοή. Η επιτροπή που ελέγχει όσους εντάσσονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αξιολόγησε ότι πληρούσε όλα τα κριτήρια και έκανε αποδεκτό το αίτημά του και τη δωρεά.
Έτσι πρόσφατα παρέδωσε στον κύριο Λευκοφρύδη δύο σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας Oticon MORE, με 4 χρόνια εγγύηση και δωρεάν αναλώσιμα!
Το όραμα της AKOUSTICA MEDICA και απώτερος σκοπός της είναι να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να ακούσουν καλύτερα! Γιατί Ακοή σημαίνει Ποιότητα Ζωής!