Δελτίο Τύπου: Δώρο Ακοής από την Akoustica Medica!
06/07/2022
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στις ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ και ΤΗΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑ
05/09/2022

ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΗΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΙΚΑΙΑΣ)

Την Παρασκευή 22 Ιούλιου 2022 και ώρες 09:00 – 12:00 μμ και 17:00 – 20:00, το Κέντρο Ακοής Νίκαιας πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης για την Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου – Παναγίτσα Νίκαιας. Κατά την διάρκεια της ενέργειας έγιναν δωρεάν αξιολογήσεις ακοής ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα οφέλη της καλής ακοής από τις Ειδικές Ακοοπροθετίστριες του κέντρου κα. Εύα Μαρτάκου και κα. Φαίη Πέτρου.

Η δράση είχε επιτυχία και οι συμμετέχοντες έμειναν ευχαριστημένοι από την πρωτοβουλία της ενορίας τους καθώς και από το προσωπικό της Akoustica Medica.

Στόχος και όραμα της AKOUSTICA MEDICA είναι να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να ακούσουν καλύτερα και αυτό το επιτυγχάνει μέσω της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης στο ότι η  φροντίδα της ακοής είναι φροντίδα υγείας και ότι η  απώλεια της ακοής σημαίνει συγχρόνως και απώλεια της ποιότητας ζωής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ 

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τι σας έκανε να αποδεχθείτε την πρόταση – ενέργεια για δωρέαν αξιολόγηση ακοής των ενοριτών σας από την Akoustica Medica

“Η ενορία μας αποφάσισε να ανταποκριθεί σε αυτή την ενέργεια γιατί θεωρίσαμε ότι η δωρεάν αξιολόγηση ακοής που προσφέρει η Akoustica Medica, είναι κάτι ωφέλιμο για όλους τους ενορίτες μας. Συγχρόνως τους δίνετε μια ευκαιρία να ελέξγουν την ακοή τους και να συμβάλλουν και οι ίδιοι στην Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή”

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Τι συναισθήματα νοιώσατε από την δράση και τι μηνύματα λάβατε από τους συμμετέχοντες; 

“Αισθάνθηκα χαρά για την ενέργεια γιατί διοργάνωσα κάτι πρωτότυπο για την ενορία μου που είχε σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο. Επίσης είδα την θετική ανταπόκριση των ενοριτών μου στην ενέργεια αυτή και άκουσα πολύ θετικά σχόλια. Όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την υποδοχή των ανθρώπων της Akoustica Medicaκαι θεώρησαν ότι έκαναν κάτι ωφέλιμο για εκεινούς.”

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να επαναληφθεί μια αντίστοιχη ενέργεια; 

“Μελλοντικά επιθυμώ να γίνει μια αντίστοιχη δράση και γιατί όχι να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο για κάποια επιπλέον ενέργεια.”

ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Θα συνειστούσατε και σε άλλες ενορίες την υλοποίηση αντίστοιχης ενέργειας; 

“Με πολλή χαρά θα πρότεινα και σε άλλους αδελφούς – πατέρες να κάνουν μια αντίστοιχη ενέργεια στις ενορίες τους γιατί θα βοηθούσαν τον κόσμο μέσω της Εκστρατείας για Καλύτερη Ακοή”

Ευχαριστούμε θερμά τον πάτερ Παντελεήμων Μαλατέστα που μοιράστηκε την εμπειρία της ενέργειας για δωρέαν αξιολόση ακοής στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου – Παναγίτσα Νίκαιας.